Skip to main content
search

Άμεση Φόρτιση Εμφυτευμάτων – Δόντια σε 1 Ημέρα: Τι Είναι

Η χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων δοντιών είναι μια απολύτως ασφαλή διαδικασία, κάτι το οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη χρήση προηγμένης τεχνολογίας, στη προετοιμασία, καθώς και στη διεξοδική ανάλυση του κάθε περιστατικού. Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, είναι δυνατό ο ασθενής να αποκτήσει δόντια την ίδια ημέρα με άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων. Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνεται η διαδικασία σε άμεσο χρονικό διάστημα και συγχρόνως μειώνεται ο αριθμός των επισκέψεων στο ιατρείο. Ο ασθενής αποκτά μια άμεση και οριστική λύση στο πρόβλημα της απώλειας δοντιών μέσα σε μια μόλις ημέρα.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πρωτόκολλα αποκατάστασης φυσικών δοντιών που τις περισσότερες περιπτώσεις περιλαμβάνουν μια σειρά από επισκέψεις στον οδοντίατρο και από 3 έως 12 μήνες θεραπευτικής διαδικασίας.

Oralis Dental Center

Αποκτήστε Ένα Λαμπερό Χαμόγελο

Άμεση Φόρτιση Εμφυτεύματων - Δόντια σε 1 Ημέρα
Άμεση Φόρτιση Εμφυτεύματων - Δόντια σε 1 Ημέρα

H άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων προσφέρει στον ασθενή τη λύση του να αποκτήσει δόντια την ίδια ημέρα και να επιστρέψει άμεσα και με ασφάλεια στις καθημερινές του ασχολίες. 

Στο Oralis Dental Center, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας εξασφαλίζει σε κάθε έναν από τους ασθενείς μας ποιοτική και ασφαλή εργασία πάνω στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Στόχος μας είναι, μέσα από το φιλικό περιβάλλον εμπιστοσύνης που προσφέρουμε, να δώσουμε τη δυνατότητα στους ασθενείς που μας εμπιστεύονται να αποκτήσουν ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο άμεσα και αποτελεσματικά, προκειμένου να επιστρέψουν ξανά στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Άμεση Φόρτιση Οδοντικών Εμφυτευμάτων: Χρήσιμες Πληροφορίες για τη Διαδικασία

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ασθενείς που επισκέπτονται το Oralis Dental Center επιθυμούν μια ταχύτερη θεραπεία συνδυαστικά με την άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας που αφορά την αποκατάσταση των φυσικών δοντιών. Η συγκεκριμένη βασική ανάγκη των ασθενών μας είναι πλέον δυνατό να καλυφθεί με την άμεση φόρτιση οδοντικών εμφυτευμάτων, που απευθύνεται σε ασθενείς οι οποίοι για διάφορους λόγους αδυνατούν να μείνουν χωρίς δόντια για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Προκειμένου ένας ασθενής να αποκτήσει δόντια μέσα σε 1 ημέρα, πρέπει να επιτευχθεί επαρκής αρχική σταθερότητα των εμφυτευμάτων δοντιών. Σε γενικές γραμμές, τα ποσοστά επιτυχίας μετά από μια εξαγωγή δοντιού φτάνουν το 97-100%. Η διαδικασία της τοποθέτησης της προσθετικής εργασίας ολοκληρώνεται μόλις μέσα σε 24 ώρες από την αρχική τοποθέτηση του οδοντικού εμφυτεύματος και είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί ειδικός και προσαρμοσμένος σχεδιασμός από τον προσθετολόγο.

Εξειδικευμένη Ιατρική Ομάδα

15

Χρόνια Εμπειρίας

10000

Διαδικασίες Τοποθέτησης

1000

"Δόντια Σε 1 Μέρα"

98

Επιτυχία

Άμεση Φόρτιση Εμφυτευμάτων - Δόντια σε 1 Ημέρα: Ποια Είναι τα Βασικότερα Πλεονεκτήματα

Το μεγαλύτερο ενδεχομένως πλεονέκτημα της άμεσης φόρτισης εμφυτευμάτων δοντιών είναι η συντόμευση του χρονικού διαστήματος μέχρι την ολοκλήρωση της θεραπείας. 

Η χρήση θήκης και γέφυρας που στηρίζεται στα φυσικά δόντια απαιτούν εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία της αποκατάστασης και ο ασθενής να αποκτήσει λειτουργικά και αισθητικά δόντια. 

Αντιθέτως, με την Άμεση Φόρτιση Εμφυτεύματων δοντιών ο ασθενής έχει εγγυημένο τελικό αποτέλεσμα μέσα σε 1 μόλις ημέρα. Αυτό συμβάλλει στο να επανέλθει άμεσα ο ασθενής στις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητές του. Κατά το στάδιο της οριστικής, τελικής προσθετικής εργασίας, ο ασθενής αποκτά μια προσθετική αποκατάσταση που είναι ίδια στο χρώμα, το σχήμα και τη διαφάνεια με τη φυσική του οδοντοστοιχία, πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του. 

Επιπλέον, ο ασθενής παραμένει δίχως δόντια για ελάχιστο χρονικό διάστημα, καθώς με την Άμεση Φόρτιση Εμφυτεύματων δοντιών αποκαθίσταται άμεσα η απουσία των φυσικών δοντιών. Στις περιπτώσεις που η εφαρμογή της συγκεκριμένης μεθόδου ενδείκνυται κλινικά, αποτελεί την αμεσότερη και καταλληλότερη λύση αντικατάστασης δοντιών και προσφέρει στον ασθενή απόλυτη ικανοποίηση. Ακόμα, στις περιπτώσεις που είναι απαραίτητη η χρήση οστικού μοσχεύματος, η άμεση φόρτιση οδοντικών εμφυτευμάτων μειώνει την ανάγκη για πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, όπως επίσης μειώνεται και το συνολικό χρονικό διάστημα της διάρκειας της θεραπείας.

Ουσιαστικά, μέσα σε μια μόλις ημέρα, με την τεχνική ενός σταδίου επιτυγχάνεται μια απλοποιημένη χειρουργική ροή εργασίας. Ο ασθενής αποφεύγει το να υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις ώστε να γίνει αντικατάσταση των δοντιών που λείπουν. Το κάθε εμφύτευμα κατασκευάζεται προσαρμοσμένο στις εξατομικευμένες ανάγκες του εκάστοτε ασθενούς. Όλη η θεραπευτική διαδικασία αποτελεί μια ασφαλή και άμεση λύση που καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των ασθενών να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες. 

Ενδεικτικά Πριν και Μετά

Δείτε όλα τα Πριν & Μετά

Άμεση Φόρτιση Οδοντικών Εμφυτευμάτων: Πώς Γίνεται η Χειρουργική Τοποθέτηση

Αρχικά, στο πρώτο στάδιο της άμεσης φόρτισης εμφυτευμάτων πραγματοποιούνται οι κατάλληλες διαγνωστικές εξετάσεις ώστε να διαπιστώσει το ιατρικό προσωπικό το κατά πόσο υπάρχουν οι απαραίτητες συνθήκες και προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί αποκατάσταση με δόντια σε 1 ημέρα. Όταν η μέθοδος της άμεσης φόρτισης οδοντικών εμφυτευμάτων ενδείκνυνται και εφόσον οι οδοντίατροι έχουν λάβει το πλήρες ιατρικό ιστορικού του ασθενούς, αναλύονται διεξοδικά τα δεδομένα των εξετάσεων ώστε να σχηματιστεί μια εξατομικευμένη θεραπεία αναλόγως τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. 

Οι διαγνωστικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται περιλαμβάνουν ακτινογραφίες, φωτογραφίες, όπως επίσης και μια ειδική αξονική τομογραφία. Ακολούθως, οι άρτια καταρτισμένοι οδοντίατροι στο Oralis Dental Center κατασκευάζουν ένα ομοίωμα των οστών της γνάθου κάνοντας χρήση ειδικής ψηφιακής τεχνολογίας. Στη συνέχεια, πάνω στο συγκεκριμένο ομοίωμα σχεδιάζεται ένας χειρουργικός νάρθηκας που καθορίζει την ακριβή θέση και γωνία της τοποθέτησης του εμφυτεύματος ή των εμφυτευμάτων.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία ο Γναθοχειρουργός προχωράει στη χειρουργική επέμβαση ώστε να συνδέσει τα τεχνητά δόντια με το οδοντικό εμφύτευμα μέσω μια σύντομης διαδικασίας, η οποία συνήθως πραγματοποιείται με αναισθησία.

Οι ασφαλείς τεχνικές που εφαρμόζονται από την ιατρική ομάδα στο Oralis Dental Center σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας της θεραπευτικής μεθόδου με άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων δίνουν μια άμεση και ασφαλή λύση σε κάθε ασθενή που εμπιστεύεται το ιατρείο μας. Με την ολοκλήρωση της θεραπευτικής διαδικασίας, ο ασθενής αποκτά λειτουργικά και καλαίσθητα οδοντικά εμφυτεύματα που είναι όμοια με τα τεχνητά, απολαμβάνοντας συγχρόνως μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα Άμεση φόρτιση δόντια σε 1 ημέρα

Close Menu
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ